Konfiguration af adgangskodesikkerhed

Sådan ændrer du indstillinger for adgangskodesikkerhed:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. I afsnittet Indstillinger for fortrolighed skal du vælge underafsnittet Sikker dataindtastning.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet Vis tips til at skabe stærke adgangskoder, hvis du vil have Kaspersky-programmet til at kontrollere styrken af de adgangskoder, du opretter på websider og give dig anbefalinger om at oprette stærke adgangskoder.

Hvis du har installeret Kaspersky Password Manager, vil meddelelsen anbefale dig en stærk adgangskode. Hvis Kaspersky Password Manager ikke er installeret, anbefaler vi, at du downloader og installerer det for at sikre, at du altid opretter stærke adgangskoder.

5. Vælg afkrydsningsfeltet Send en advarsel hvis der bruges de samme adgangskoder på websteder, hvis du vil have Kaspersky-programmet til at kontrollere, om du tidligere har brugt den adgangskode, du indtaster eller opretter på bankers, sociale netværks og e-mailtjenesters websider.
  6. Klik på linket Vælg webstedskategorier for at gå til vinduet Webstedskategorier, hvis du ønsker at vælge hjemmesidekategorier, hvor brugen af identiske adgangskoder skal kontrolleres.
  7. Vælg afkrydsningsfelterne for de følgende kategorier:
    • Internetbanker og betalingssystemer. Når du opretter eller indtaster en adgangskode på internettet, kontrollerer Kaspersky-programmet, om du har brugt denne adgangskode på bankers og betalingssystemers websider.
    • Sociale netværk. Når du opretter eller indtaster en adgangskode på internettet, kontrollerer Kaspersky-programmet, om du har brugt denne adgangskode på sociale netværk.
    • Mailtjenester. Når du opretter eller indtaster en adgangskode på internettet, kontrollerer Kaspersky-programmet, om du har brugt denne adgangskode på e-mailtjenester.